Handleiding voor consumenten

Welkom bij 2Shoop, de plek voor de beste zaakjes in jouw buurt!

Je hebt je interesse getoond in 2Shoop of -nog beter- een profiel aangemaakt op www.2shoop.be. Dat is goed nieuws, want zo vergroot jij je kans om een gloednieuwe iPhone 6 te winnen!

En 2Shoop heeft nog zoveel meer te bieden:

Favoriete winkels in de buurt

Log in op 2shoop.be en bekijk welke winkels bij jou in de buurt zijn, of welke zaken je gewoon leuk vindt. Plaats de winkels die jij graag wil volgen bij jouw “favoriete handelaars”. Deze winkels hebben een profiel aangemaakt en kunnen speciale winkelacties of gewoon leuke nieuwtjes posten. Je ontvangt automatisch de berichten van al je favoriete handelaars.

Via gps-locatiebepaling kan je op pc en op de app snel zoeken naar de winkels die bij jou in de buurt gelegen zijn. Je maakt je buurt zo klein of zo groot als je wil. Met de kaart erbij zie je in een oogopslag waar jouw favoriete zaken zich bevinden.

Winkelacties bekijken & delen

Klik op het vlaggetje op de kaart om te kijken welke zaak jou winkelacties aanbiedt. Vind je een actie de moeite waard, markeer deze dan als “favoriete actie”. Je kan de actie nu ook delen met je vrienden.

Je leest de info die de winkelier over de actie heeft ingevoerd: producten, korting, duur van de actie, aantal exemplaren in de aanbieding, enzovoort. Nu kan jij de actie in de winkel verzilveren.

De beste zaakjes doen

De handelaar heeft een 2Shoop QR code in zijn winkel hangen van de actie. Je scant de code in met je smartphone en je hebt alweer een gouden zaakje gedaan.

Proficiat!

Download de gratis app

Om de actie te kunnen verzilveren moet je over een smartphone met internetverbinding beschikken. Daarnaast scan je de QR code in via de app van 2Shoop. Deze kan je eenvoudigweg en gratis downloaden in de iTunes Store.

Zo, dan ben je nu helemaal klaar om de beste zaakjes in de buurt te doen.

Heb je nog vragen?

Advertenties
Handleiding voor consumenten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s